Лише місяць триває новий навчальний рік, а в найчисельнішому закладі Очаківської ЗОШ №2 вирує життя. Активно розпочали навчальну діяльність вчителі і учні. До шкільного життя традиційно долучилась і батьківська громада.

Для розвитку творчих і спортивних та інтелектуальних здібностей дітей з першого вересня почали працювати п’ять гуртків: хореографічний, стрілецький, а також гуртки з інформатики, волейболу та аеробіки.

Стартом спортивного життя у школі став «Медовий забіг», в якому взяли участь майже всі учні. Загальношкільне свято краси і здоров’я «Майбутні олімпійці» стало гідним продовженням заходів, присвячених здоровому способу життя. Прикладом для учасників змагань стали спортсмени, які досягли значних результатів у спорті. Від педагогічного колективу та військовослужбовців та почесних гостей діти отримали слова подяки і нагороди. Завдяки підтримці батьків, спортивному азарту дітей всі присутні отримали заряд бадьорості та оптимізму.

/Files/images/aktsiya/IMG_0714.JPG /Files/images/aktsiya/IMG_0762.JPG /Files/images/aktsiya/IMG_0793.JPG /Files/images/aktsiya/IMG_0734.JPG /Files/images/aktsiya/IMG_0821.JPG /Files/images/aktsiya/IMG_0827.JPG

Традиційний творчий проект до дня Міста «Трудівникам Очакова – слава!» захопив всю школу можливістю продемонструвати свої таланти. Кожен клас провів дослідницьку роботу, яку було презентовано на святі та оформлено у тематичні буклети. На театралізованому заході були представлені професії робітників сільського господарства, культури та мистецтва, журналістів, рибалок та моряків, вчителів, програмістів, пожежних, юристів, лікарів, економістів, міліціонерів, кухарів, продавців, екологів, військовослужбовців та спортсменів.

Засобами хореографії, вокального і літературного мистецтв діти показали красу та користь професій, висловили подяку батькам-представникам цих почесних професій та презентували фірмові страви.

Серед гостей свята було багато не тільки батьків учнів ООШ № 2, а і жителів міста та області. Бурхливими оплесками глядачі зустрічали творчі колективи міста: гурт «Козаченьки» під керівництвом Н.Г. Мурленко, гурт «Адмірал» військової частини А-2637, ансамбль «Золотий колос», керівником якого є Козлова С.В., а також Збавитель А. викладача музичної школи. Хореографічні постановки учнів 1-6 класів, підготовлені керівником шкільного гуртка «Веселка» Росинець А.М. викликали спалах позитивних емоцій. Чудову атмосферу створили ведучі свята вчителі школи Кобець Н.С. , Янушевська О.І. та учні 10 класу. Професійний музичний супровід Зволинського В.І. надав заходу особливу красу та неповторність.

Феєричний виступ п’ятдесяти шести майбутніх прем’єр – міністрів та президентів - учнів 1 –х класів вразив всіх присутніх своєю величністю та яскравістю .

/Files/images/aktsiya/DSCN0461.JPG /Files/images/aktsiya/DSCN0531.JPG /Files/images/aktsiya/DSCN0630.JPG /Files/images/aktsiya/DSCN0650.JPG /Files/images/aktsiya/DSCN0441.JPG

Все це масштабне дійство, присвячене Дню міста розробила та підготувала режисер – постановник Полова Т.В.

Театралізоване свято продовжилось ярмарком, на якому батьки та діти пропонували гостям смачні кулінарні шедеври.

Ще довго на шкільному подвір’ї лунала весела музика, дитячий сміх та панував святковий настрій. Щойно закінчилося свято, а батьки і діти вже чекають нових колективних творчих проектів.

Кiлькiсть переглядiв: 53

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.