Очаків підтримує своїх героїв!

/Files/images/aktsiya/DSC04434.JPG

/Files/images/aktsiya/DSC04436.JPG

/Files/images/aktsiya/DSC04437.JPG

/Files/images/aktsiya/DSC04438.JPG

/Files/images/aktsiya/DSC04439.JPG

/Files/images/aktsiya/DSC04440.JPG

/Files/images/aktsiya/DSC04443.JPG

/Files/images/aktsiya/DSC04444.JPG

/Files/images/aktsiya/DSC04449.JPG

/Files/images/aktsiya/DSCN5202.JPG

/Files/images/aktsiya/DSC04450.JPG

27 лютого 2015 року в Очаківській загальноосвітній школі №2 розпочалась чергова благодійна акція «Очаків підтримує своїх героїв!».

Кожен з нас задає собі питання: «Що особисто я можу зробити для підтримки бойового духу наших земляків, які, ризикуючи своїм життям і здоров’ям, захищають нас?»

Необхідно усвідомлювати і розуміти, що в наших силах зробити крапельку доброї справи, а разом – це вже буде океан наших добрих вчинків, сердечних слів та душевного тепла.

Учні разом зі своїми вчителями написали героям – землякам листи підтримки, які утворили велику листівку довжиною у 18 метрів. Учні писали про свої дитячі мрії («Коли закінчиться війна, здійсниться моя мрія»), про те, чому вони вчаться у наших воїнів («Уроки мужності наших солдат»). Діти також зобразили наших захисників в образі суперменів і поділилися своїм прагненням: «Що я можу зробити, щоб настав мир і як його зберегти?».

Кожен сантиметр цього гігантського листа дихає любов’ю і гордістю за наших героїв.

На заході була присутня начальник відділу освіти та депутат Очаківської міської ради Земляна Р.В., яка подякувала учням, батькам і всьому колективу закладу не лише за постійну підтримку волонтерського руху, а й організацію різноманітних благодійних заходів. Рита Віталіївна висловила надію, що не тільки інші навчальні заклади , а і всі очаківці приєднаються до участі у розпочатій в нашій школі акції.

Ми звертаємось до всіх жителів нашого міста: «Давайте всі разом зігріємо наших земляків теплом свого серця, підтримаємо добрим словом і надамо допомогу!». Не важливо, що це буде: гривня або в’язані теплі шкарпетки, головне, щоб наші воїни відчували : «Очаків підтримує своїх героїв!».

Чекаємо бажаючих допомогти нашим героям – землякам за адресою м. Очаків,

вул. Шевченка, 4 ( Очаківська ЗОШ №2).

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.