Уроки мужності до Дня виводу військ з Афганістану

«... и до сих пор «афганец» - это мощь и сила, живут все для других и ничего, не требуя взамен.»

/Files/images/1-a/IMG_20150211_133805.jpg

/Files/images/1-a/IMG_20150211_133835.jpg

Уроки мужності до Дня виводу військ з Афганістану

«... и до сих пор «афганец» - это мощь и сила,

живут все для других и ничего, не требуя взамен.»

Мужність і героїзм - ось головні складові портрета воїна, який захищає і оберігає не тільки свою рідну землю, а й допомагає тим, хто цього потребує.

12 лютого в школі №2 пройшли уроки мужності для учнів 8-9 класів на тему: " Війна в Афганістані". Про тих хто воював і гинув на тій страшній війні нам розповів воїн-інтернаціоналіст, учасник бойових дій в Афганістані – Кушнір Сергій Михайлович.

Дивлячись документальні зйомки тієї війни, ми вглядалися в обличчя сильних, сміливих юнаків, які без сумніву йшли воювати. Слухаючи їх пісні, розуміли трагізм кожного слова.

Тяжко передати словами ті почуття , які нас наповнювали під час зустрічі зі справжнім героєм, людиною, який не по книжках знає, що таке війна.

Ми розуміємо, що особливо гостро сприймали розповідь воїна - афганця через страшні події, які сьогодні відбуваються в нашій країні. І дуже вдячні всім воїнам – героям.

Наприкінці зустрічі Сергій Михайлович сказав, головна цінність це мир, тому він побажав нам мирного неба. І ми щиро віримо що на нашій землі зовсім скоро запанує мир та злагода.

Сектор журналістики

учнівської ради ЗОШ № 2

Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.