Наші досягнення. Пізнаємо, творимо, діємо!

Січень 2022 року був вдалим на успіх у конкурсах та олімпіадах для наших учнів.

Так, за результатами ІІ етапу предметних олімпіад з біології та української мови учениця 10-Б класу Уяник Еміра стала переможцем і взяла участь 29 січня у ІІІ етапі олімпіади з біології і готується до ІІІ етапу олімпіади з української мови, літератури.

17 січня відбувся ІІ етап ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу

учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, в якому взяли участь 7 учнів нашої школи. Переможцями стали Башмакова Юлія (5-А клас) та Єлістратова Олександра (10-А клас). Призові (ІІІ) місця отримали Семенова Олександра (7-А), Стерлєва Софія (8-Б), Мальченкова Віолета (9-А), Кушнір Марія (11).

За підсумками обласного конкурсу «Новорічна композиція» журі відзначило креативність образно-художнього мислення, композиційну цілісність творчих робіт переможців, серед яких учениця 2-Б класу Жарікова Марія - ІІ місце у номінації «Стилізована ялинка», учениця 4-А класу Швандюра Евеліна – ІІ місце у номінації «Новорічна композиція».

Протягом січня троє учнів 10-11 класів готуються до обласного конкурсу захисту МАН: в секції педагогіки Єрьоміна Ірина, Ржицька Олеся під керівництвом вчителів філологів Кобець Наталії Сергіївни та Козаченко Людмили Степанівни. В секції правознавства буде представляти своє дослідження Подолянчук Серафім під керівництвом вчителя історії Вишинської Оксани Сергіївни. Проведена велика робота, здійснені дослідження, підготовлені постери у тісній співпраці з практичним психологом Половою Тетяною Вікторівною та за технічною підтримкою вчителя інформатики Афанасьєва Івана Георгійовича.

Пишаємося нашими учнями та вчителями! Бажаємо успіхів та перемоги!!!

Кiлькiсть переглядiв: 91

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.