Повернутися до звичайного режиму

День відкр.дверей

4 травня 2019 року, в суботу Очаківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 імені П.П.Шмідта гостинно відчинила двері для майбутніх учнів та їх батьків. Шкільна родина привітно зустріла гостей у вихідний день для того, щоб вони вільно себе почували і мали можливість познайомитися з педагогами, які підготували надзвичайно цікаву та насичену програму. Щоб малечі було цікаво робити перші кроки у школі, вчителі провели пізнавальний квест «Чомусики та фантазери в Країні знань», де дітей чекали пригоди і подарунки. Ще перед початком занять старшокласники створили творчі групи «Чомусиків» та «Фантазерів» і кожен малюк отримав кольорову емблему з відповідною назвою. Після екскурсії школою дошкільнята у двох кабінетах, повністю обладнаних за сучасними вимогами, опановували новітні технології, працювали з інтерактивною дошкою та в ігровій формі виконували завдання за розділами: інтелектуальність, творчість, креативність і логіка. Всі свої роботи діти старанно складали у щоденник майбутнього першокласника.

У цей же час в актовій залі відбувалася зустріч батьків майбутніх першокласників з адміністрацією закладу. До спілкування долучилися і батьки учнів перших класів, які вже рік провчилися за новою програмою НУШ. Свєтлова Ірина Юріївна та Білоусова Олена Валеріївна поділились своїм досвідом. Під час зустрічі батьки мали змогу отримати детальну інформацію про підготовку до школи, про умови та особливості навчання і дозвілля учнів, про інноваційні проекти, про освітні можливості і додаткові переваги навчання саме в нашій школі. До їх уваги було представлено відеоролики про навчально – виховну діяльність шкільної родини. Гості на власні очі побачили, як і чим живе школа.

Ознайомитись з діяльністю нашого педагогічного та учнівського колективів батькам і дітям допомагали вчителі початкових класів –Ворошилова Оксана Миколаївна, Глушко Олена Анатоліївна, Овсянко Альона Володимирівна, Лозовська Світлана Миколаївна, Лучук Любов Іванівна, Кивиржик Олександра Анатоліївна, Колодиста Оксана Миколаївна, Панасюк Валерія Валеріївна; вчителі англійської мови – Янушевська Олена Ігорівна, Череватенко Аліна Анатоліївна та Боровікова Вікторія Анатоліївна; вчителі інформатики – Бабченко Анна Андріївна та Афанасьєв Іван Георгійович; вчителі фізичної культури – Бичков Олексій Олексійович, Макаренко Павло Володимирович. Турботливо зустрічали та проводжали малечу класні керівники Козаченко Людмила Степанівна, Орліогло Ольга Олександрівна та учнівський актив школи: Дмитренко Юлія, Рогатіна Ірина, Кучерова Дар`я, Віняр Олександра, Гемаєв Імран, Чернетинська Кароліна, Чуприна Ніколь.

Наприкінці зустрічі директор школи Яровенко Ольга Олександрівна зазначила, що в закладі розпочинаються підготовчі заняття для майбутніх першокласників, які будуть відбуватися за таким розкладом: 11.05.2019р. з 11.30 до 13.45, а 18.05.2019р., 25.05.2019.р., 01.06.2019р. та 08.06.2019р. з 9.30 до 11.45. З дітьми працюватимуть вчителі початкових класів, фізичної культури, англійської мови, а також практичний психолог. Ольга Олександрівна наголосила на тому, що займатимуться діти тільки у суботу, оскільки у вихідний день малюки зможуть швидше освоїтися у школі та відчути себе господарями свого другого дому.

Наша шкільна родина чекає на своїх майбутніх учнів.

/Files/images/1_-_2018-2019/den_vdkrdverey/DSCN9131.JPG/Files/images/1_-_2018-2019/den_vdkrdverey/DSCN9162.JPG/Files/images/1_-_2018-2019/den_vdkrdverey/DSCN9196.JPG/Files/images/1_-_2018-2019/den_vdkrdverey/DSCN9204.JPG/Files/images/1_-_2018-2019/den_vdkrdverey/DSCN9206.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 132

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.