Повернутися до звичайного режиму

Лідер року 2019

Формування активного молодого громадянина української держави є одним із головних завдань освіти сьогодні. Саме школа є моделлю майбутнього суспільства. Участь у шкільному самоврядуванні допомагає учням у самовихованні, самовираженні та побудові життєвих планів і перспектив.Учнівське самоврядування Очаківської школі №2 завжди є в епіцентрі бурхливих, різноманітних та незабутніх подій. Учнівськийактив ініціює та проводить різноманітні заходи, які сприяють розвитку лідерських здібностей та формуванню активної громадянської позиції. Вже три роки поспіль діяльність учнівської ради гідно висвітлюється на обласному конкурсі «Лідер року». У цьому році в області учнівське самоврядування школи представляла голова учнівської ради - учениця 10 класу Фоміна Поліна. Учнівський лідер на відповідному рівні пройшла два відбіркових тури і потрапила до третього, в якому змагалися 15 найкращих лідерів області. Умісті Миколаєві Поліна презентувала роботу школи у конкурсі «Ми – єдина Україна!» та переконливо довела свою думку у брифінгу «Мій кумир!». А також продемонструвала лідерські здібності у соціальному марафоні «Процвітання нашого міста – в руках громади». В останньому конкурсісвою позицію висловила і творча команда з числа учнівського активу школи: Рачков Іван, Дмитренко Юлія, Мазур Дар’я, Безелепкін Володимир, Лук’янова Валерія та Чернетинська Кароліна. До підготовки та оформлення матеріалів долучилися заступник директора з НВР Фоміна Н.С., заступник директора з ВР Ковальчук Н.М. та практичний психолог школи Полова Т.В.

У нашій школі особлива увага приділяється патріотичним та соціальним проектам, бо саме такі заходи розвивають у дітях усвідомлення себе українцем, почуття гідності та приналежності до рідної землі. А це – головне завдання нашого педагогічного колективу.

/Files/images/1_-_2018-2019/lder__roku_2019/DSCN8911.JPG/Files/images/1_-_2018-2019/lder__roku_2019/DSCN8928.JPG/Files/images/1_-_2018-2019/lder__roku_2019/DSCN8931.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 112

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.