Повернутися до звичайного режиму

Красі відкривається серце

Дружня шкільна родина. Високий натхнений їх злет. В науці, у спорті, в мистецтві. Разом крокують вперед.

«Красі відкривається серце» - таку назву мав творчий вернісаж, який відбувся 6 березня в Очаківській школі №2. Це було справжнє дійство, вимальоване візерунками дитячих сердець, яких наповнювало почуття прекрасного. Магічна сила дитячої творчості освіжила душі усіх присутніх, мов щойно народжений весняний вітерець. По всій святковій залі, немов мережево, розкинулися яскраві вишивки. Казкові пейзажі, натюрморти,портрети вражали своєю неповторністю. Від дивовижних поробок віяло чарівністю мрій кожної дитини. А блиск спортивних медалей та кубків надихав учнів на нові спортивні перемоги.

На початку свята з вітальним словом звернулася до всіх присутніх директор школи Яровенко О.О . Слова щирої подяки адресував мер міста Бичков С.М.,учням,батькам, педагогам, чиїми стараннями, талантами та любов’ю був підготовлений цей творчий вернісаж. Почесні присутні гості: депутат обласної ради Гемаєв Х.З., депутати міської ради, начальник відділу освіти Очаківської міської ради Голян Л.А., завідуючий методкабінетом відділу освіти Очаківської міської ради Тарабан В.А. з зацікавленістю та захопленням роздивлялись творчі дитячі роботи.

До уваги усіх присутніх було представлено багато різноманітних дитячих таланті. Це вокальне мистецтво, літературні здібності, спортивні досягнення, науково - дослідницькі роботи, колекціонування. Всі були зачаровані красою і неповторністю прекрасних робіт юних художників та майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. Провідниками у світ науки та поезії стали призери і переможці предметних олімпіад і конкурсів, а також наукових дослідницьких та творчих проектів. Завдяки юним науковцям кожен зрозумів , що здібності обдарованих учнів - це інтелектуальний скарб нації, який дає можливість зрозуміти, що дитина вміє мислити, аналізувати, шукати власні шляхи вирішення будь-яких питань, бути наполегливою, працелюбною й організованою. На вернісажі також були представлені досягнення найкращих спортсменів школи , імена яких часто лунають на шкільних лінійках, для усіх вони стали прикладом сили, величі духу та мужності. Впевнено можна сказати, що ці хлопчики та дівчата гордість не тільки школи, а й усього міста.

Прикрасою свята стали вокалісти та музиканти, які подарували незабутні хвилини насолоди дитячою піснею, збагативши серця радісною втіхою музики і слова.

Упродовж свята особливу і неповторну атмосферу краси та мистецтва створювали творчі групи , наставниками яких стали креативні вчителі та батьки: Безлепкіна Н.В., Кобець Н.С., Дрозд Л.П., Кукін А.А., Колодиста О.В., Березницька М.В., Залозна І.О., Погосова Ю.Ф., Пащенко А.В., Маслій А.О., Чорненька Ю.О. Під час майстер - класів учні розкривали в собі нові здібності у різноманітних техніках. Демонструвалися: твістінг, куна сайга, декорування, декупаж, крейдові барельефи, бісероплетіння, витинанка, моделювання, конструювання. Але найголовніше, що у душах маленьких майстрів загорялося відчуття натхнення і чарівності. Кожен з них зміг доторкнутися до світу дива та чарівності.

Під час заходу було проведено волонтерську акцію «Світ добра», в рамках якої діти дарували маленьким учням книжки та розвиваючі ігри. Також, проводився благодійний аукціон « Радість добрих справ», у якому діти виставили свої шедеври на продаж. А благодійна скринька швидко наповнювалася завдяки продажу дитячих робіт. Усі кошти були направлені на лікування дитини, яка навчається у даній школі.

Люди з давніх-давен зрозуміли чарівну силу краси. Під знаком краси ми перемагаємо, ми об’єднуємося і разом відкриваємо свої серця для добра і щастя.

/Files/images/1_-_2018-2019/kras_vdkrivatsya_sertse/DSCN5769.JPG/Files/images/1_-_2018-2019/kras_vdkrivatsya_sertse/DSCN5775.JPG/Files/images/1_-_2018-2019/kras_vdkrivatsya_sertse/DSCN5787.JPG/Files/images/1_-_2018-2019/kras_vdkrivatsya_sertse/DSCN5838.JPG/Files/images/1_-_2018-2019/kras_vdkrivatsya_sertse/DSCN5849.JPG/Files/images/1_-_2018-2019/kras_vdkrivatsya_sertse/DSCN8286.JPG/Files/images/1_-_2018-2019/kras_vdkrivatsya_sertse/DSCN8292.JPG/Files/images/1_-_2018-2019/kras_vdkrivatsya_sertse/DSCN8307.JPG/Files/images/1_-_2018-2019/kras_vdkrivatsya_sertse/IMG_20190306_142754.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.