Мовний табір

/Files/images/novini/movniy_tabr_2017/DSC09719.JPG/Files/images/novini/movniy_tabr_2017/DSC09726.JPG/Files/images/novini/movniy_tabr_2017/DSCN7998.JPG/Files/images/novini/movniy_tabr_2017/DSCN8061.JPG/Files/images/novini/movniy_tabr_2017/DSCN8063.JPG/Files/images/novini/movniy_tabr_2017/DSCN8081.JPG/Files/images/novini/movniy_tabr_2017/DSCN8141.JPG/Files/images/novini/movniy_tabr_2017/DSCN8216.JPG/Files/images/novini/movniy_tabr_2017/DSCN8242.JPG/Files/images/novini/movniy_tabr_2017/DSCN8260.JPG

Літо – це справжня чудова пора. Яскраве сонце, тепле море і чисте повітря надають дітям особливу радість і дають заряд бадьорості та доброго настрою на весь рік. Це час, коли діти можуть наповнити своє життя цікавими знайомствами і корисно провести вільний час. Саме такий повноцінний відпочинок отримали молодші школярі в пришкільному таборі «Салют» Очаківської школи №2.

Педагоги, які працювали в таборі, творчо і відповідально поставилися до виконання своїх обов’язків і створили комфортні умови для захоплюючого відпочинку дітей, для розкриття їх здібностей у всіх сферах діяльності.

Зі слів дітей, життя в таборі було насиченим та цікавим, повним подій і зустрічей. При проведенні різноманітних заходів: екскурсій, спортивних змагань, прогулянок, ігор та занять в творчих майстернях малюки відпочивали, зміцнювали здоров'я, поповнювали свої знання та заводили нових друзів. Діти демонстрували свою ерудицію, вокальні та хореографічні здібності під час таких свят, як: «Наші таланти», «Знавці казок », «Ми і музика», «День друзів».

Пізнавальними для малюків були екскурсії до Ландшафтного парку, міської бібліотеки, музею імені О.В.Суворова та до 22 пожежно – рятувальної частини.

Протягом всієї роботи табору велика увага приділялась зміцненню здоров’я та збереженню життя дітей. Тому, кожен ранок на шкільному подвір’ї починався з захоплюючої музичної фіззарядки, а щоденні бесіди з безпеки життєдіяльності проводились в ігровій формі.

Особливі враження у вихованців табору від неймовірного відпочинку на пляжі, створення казкових замків з піску та захоплюючих уроків плавання. З великим захопленням дітлахи відправлялись і в пригодницькі пошуки.

Після змістовного організованого дозвілля діти з задоволенням снідали і обідали в шкільній їдальні, розважалися в своїх ігрових кімнатах та відпочивали в затишній спальні.

Приємними словами подяки батьки висловлювали свою вдячність педагогам за творчий підхід до своєї роботи, а працівникам їдальні – за повноцінне харчування, профінансоване з місцевого бюджету.

Завдяки спільній роботі всього колективу школи у дітей відпочинок був по – справжньому яскравим, цікавим та незабутнім.

Кiлькiсть переглядiв: 113

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.