Новації в ЗОШ №2

/Files/images/novini/novats_v_zosh_2/P5200178.JPG/Files/images/novini/novats_v_zosh_2/P5200183.JPG

З нового 2017-2018 навчального року в Очаківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 імені П. П. Шмідта відбудуться зміни. Традиційно заклад набирає два класи первачків. Відмінність в тому, що один з класів навчатиметься українською мовою. Заклад обрав навчальний план, яким передбачено вивчення і російської мови. На навантаженні майбутніх першачків це не відбивається, воно однакове для обох класів. Кількість годин, розподілених на інші предмети, також співпадає. Внесені зміни стали можливими завдяки бажанню батьків, кадровому потенціалу школи. Адже у класі з українською мовою навчання в старших класах будуть викладати вчителі, які вільно володіють державною мовою, пройшли відповідне підвищення кваліфікації.

Майже півтора місяця кожної суботи школа щиро відкривала двері майбутнім першокласникам. Підготовчі заняття проводили вчителі Калюжна Т.М., Лучук Л.І. Також з дітьми працювали вчителі англійської мови, фізичної культури, музичного мистецтва, вихователь групи подовженого дня. Неабияке зацікавлення у них викликали заняття з практичним психологом. Майбутні першокласники також мали можливість познайомитись із старшими учнями школи, які проводили для них рухливі ігри під час веселих перерв.

Двічі проводилися батьківські збори, під час яких батьки отримали ґрунтовні відповіді на свої запитання та ознайомилися з цікавим та різноманітним життям школи. До кінця підготовчих занять більшість батьків визначились з мовою навчання своїх дітей і класи розподілилися майже в рівній кількості. Заклад продовжує набір учнів до класів і з українською, і з російською мовами навчання. Додаткову інформацію можна отримати в школі за адресою: вул.Шеченка, 4. Телефон для довідок: 2-40-01.

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.