День відкритих дверей

/Files/images/den_vdkritih_dverey_2017/DSCN7425.JPG/Files/images/den_vdkritih_dverey_2017/День відкритих дверей 2.JPG/Files/images/den_vdkritih_dverey_2017/День відкритих дверей 3 17.jpg

Школа сьогодні об’єкт уваги обговорення в соціумі. Батьків цікавить якість освіти та атмосфера, яка буде оточувати дітей упродовж всього шкільного життя і педагогічний колектив, який буде вчити та виховувати майбутніх учнів. День відкритих дверей, який відбувся в ЗОШ №2 17 березня, задовольнив інтерес мам і пап в цьому напрямку. Під час зустрічі директор школи Яровенко О.О. надала гостям вичерпну інформацію про навчальний заклад, організацію навчально – виховного процесу. Батьки також мали змогу познайомитися з вчителями початкових класів Калюжною Т.М. та Лучук Л.І., які разом з дітьми будуть йти сходинками до вершини знань. Батькам та майбутнім першокласникам було презентовано відеоролик «Дім, в якому ми живемо», який розповів про цікаве шкільне життя. Потім для всіх присутніх було проведено екскурсію по школі, під час якої батьки мали змогу переконатися, що в закладі створено всі необхідні умови для навчання та розвитку дітей. Кульмінацією зустрічі стало спортивне свято «Веселі старти», яке підготували вчителі фізичного виховання разом з учнями школи. Це свято подарувало дітям заряд бадьорості, вправності, влучності і спритності. За старання та прагнення до перемоги кожен учасник змагань отримав спортивну нагороду та сувенір.

За відгуками гостей свято Дня відкритих дверей було пізнавальним, насиченим і цікавим, як і буває на святі справжніх друзів.

Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.