Рік англійської мови

/Files/images/anglyska_mova_2016/Инсценировка сказки Репка на английском языке.jpg

Інсценування казки Ріпка англійською мовою

/Files/images/anglyska_mova_2016/Интегрированное мероприятие для 5-6 классов Шоу мисс Мяу.jpg

Інтегрований захід для 5-6 классов Шоу міс Мяу

/Files/images/anglyska_mova_2016/Познавательные минутки в начальной школе.JPG

Пізнавальні хвилинки в початковій школі

/Files/images/anglyska_mova_2016/Школьная стенгазета Angry Column.JPG

Шкільна стенгазета Angry Column

/Files/images/anglyska_mova_2016/Юбиляры в английской и американской литературе.jpg

Юбіляри англійської й американської літератури

/Files/images/anglyska_mova_2016/Урок Шекспира3.JPG

/Files/images/anglyska_mova_2016/Урок Шекспира1.JPG/Files/images/anglyska_mova_2016/Урок Шекспира2.JPG/Files/images/anglyska_mova_2016/Урок Шекспира4.JPG

На завершення Року англійської мови в Очаківській загальноосвітній школі №2 проведено з 16.12 по 23.12 тиждень англійської мови. Учні 5-10 класів занурилися у світ творчості великого генія Вільяма Шекспіра під час бінарних уроків англійської мови та інтегрованого курсу «Літератури» (російської та зарубіжної). Підготували та провели нестандартний урок вчителі англійської мови Череватенко А. А., Янушевська О. І., інтегрованого курсу «Літератури» Книш Г. П. під керівництвом педагога – організатора Полової Т. В.

Для кожної паралелі класів, для майже 200 учнів, протягом тижня вчителі разом з творчою групою учнів 8 класу представляли загадкову особистість Шекспіра у вигляді диспуту критиків та літераторів, які дискутували з приводу існування самого генія та актуальності його творів для сучасної молоді. Дискусія, декламування учнями сонетів, діалогу героїв трагедії Шекспіра виконано англійською та російською мовами з використанням відеоматеріалу: відео про епоху Ренесансу, виконання сонетів Шекспіра сучасними акторами, уривки із сучасної екранізації трагедії «Ромео і Джульєтта».

Всі учасники уроків представляли домашнє завдання - вибрані ними геніальні за своєю мудрістю вислови Шекспіру. Підводячи підсумки уроку, кожний для себе зробив висновок, що питання, які розкривав в своїх творах Шекспір актуальні і сьогодні.

Наприкінці уроку увазі присутніх був представлений відеоролик, підготовлений вчителями та учнями школи в рамках проекту «GoCamp». В ньому англійською мовою в креативній формі діти розповідають про країну, місто, рідну школу та гостино закликають іноземних волонтерів в шкільний англійський літній табір, щоб діти мали змогу розширити мовну практику та розвинути важливі життєві вміння та цінності.

Кiлькiсть переглядiв: 319

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.