До Дня Захисника України 2016

14 жовтня – День Захисника України. Це свято нероздільно пов’язано із розвитком війська та військових традицій.

Тому у ЗОШ № 2 було проведено цикл заходів, які поєднуються в ставленні учнів у таких поняттях, як Вітчизна, Батьківщина, а найвищим проявом до рідної землі є готовність захищати і боронити її .

Метою усіх проведених заходів було не тільки патріотичне виховання, а і підтримка усіх військовослужбовців, які захищають нашу незалежність та суверенітет.

Тиждень розпочали благодійною акцією з вшанування пам’яті загиблих земляків, адже кожне молоде серце сьогодні і завжди повинно берегти пам'ять про всіх, хто віддав своє життя за суверенітет та незалежність України. Педагогічні працівники закладу зібрали кошти на відкриття пам’ятного знаку в честь загиблих воїнів в зоні АТО, які були передані громадському активісту, депутату Очаківської міської ради Лучці Андрію Павловичу.

Прагнення дітей до мирного неба та любов до рідного міста було відображено юними талантами в конкурсі віршів «Перша проба пера».

Ні для кого не секрет, що патріотичне виховання починається з родини, бо воно формується з ніжної ласки матері, з порад мужнього батька, з чарівної колискової, краси рідного краю. Родинна акція «Тато, мама, я – патріотична сім’я» подарувала кожній родині години спілкування, на яких кожний переконався в правдивості народної мудрості «Від родини йде життя людини».

З великою гордістю, повагою та любов’ю вчителями, учнями, батьками був зібраний великий фотоматеріал з буднів наших героїв-захисників, які захищають та охороняють свої родини, своїх дітей від жахів війни.

Урочисте відкриття фотогалереї «Ти – солдат України» наповнювало душу кожного присутнього певністю у тому, що наші воїни зможуть побороти любі труднощі та випробовування, тому, що в їх руках життя дітей, а це майбутнє нашої держави.

Мільйони людей вірять, що небо нашої України – неньки буде мирним, адже його оберігають славні воїни, тому усі слова подяки, привітання та побажання учні школи висловили на маленьких прапорцях, які оформлені на стенді «Вам, герої-захисники».

Увесь святковий день кожен класний колектив з класним керівником відвідав фотогалерею, залишив свої побажання українським воїнам та збагатив свої знання з історії козацтва та свята 14 жовтня.

Завершився цей насичений день яскравим та патріотичним флешмобом «З Україною в серці», в якому кожний маленький патріот в синьо-жовтому одязі та українській вишиванці, тримаючи в руці символ нашої держави, показав впевненість у тому, що той, хто прийшов на нашу Землю з вогнем і мечем, ніколи не зможе перемогти український народ, бо як казав Т.Г.Шевченко «У своїй хаті – своя сила і правда, і воля».

/Files/images/DSC08761.JPG /Files/images/DSC08948.JPG/Files/images/DSCN0374.JPG/Files/images/DSCN0812.JPG/Files/images/DSCN7152.JPG/Files/images/image.jpg/Files/images/PA060680.JPG/Files/images/PA134631.JPG/Files/images/Памятний знак.JPG/Files/images/Яскраві патріотичні листівки власними руками, де написали привітання з Днем захисника України для солдатів.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 152

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.