Повернутися до звичайного режиму

Папа і син- школа справжніх чоловіківю

Папа плюс син - школа справжніх чоловіків.

/Files/photogallery/732/IMG_1018.JPG /Files/photogallery/732/IMG_1044.JPG /Files/photogallery/732/IMG_1045.JPG /Files/photogallery/732/IMG_1049.JPG /Files/photogallery/732/IMG_1061.JPG /Files/photogallery/732/IMG_1121.JPG /Files/photogallery/732/IMG_1151.JPG /Files/photogallery/732/IMG_1153.JPG

Папа плюс син - школа справжніх чоловіків

До Дня Збройних сил України та з метою пропаганди здорового способу життя, сімейних цінностей, підвищення ролі сім'ї у вихованні підростаючого покоління в школі №2 п’ятого грудня пройшли спортивні сімейні свята в перших та третіх класах під назвою «Папа плюс син - школа справжніх чоловіків».

Спортивну майстерність продемонстрували учні, їх батьки і навіть дідусі. «Киборги» і «Морські котики» (так називалися команди) показали зібраність, силу духу та велику волю до перемоги. Першими змагалися команди третіх класів. Потім естафету змагань взяли першокласники. Треба сказати, що команди малюків не поступалися своїм старшим товаришам у бажанні перемогти.

Змагання розпочалися з завзятого вітання і продовжилися веселими естафетами. Було приємно і зворушливо спостерігати, як батьки підтримували синів, як хлопчаки хвилювалися за дорослих. Мамам також не прийшлося засидітися. У конкурсі, який називався «Намисто», приймали участь і представниці прекрасної статі.

Активними були і вболівальники. Яскрава символіка відрізняла одних вболівальників від інших. Галасливі, завзяті кричалки не вщухали весь час в залі. Величезна віра в команду, підтримка рідних та друзів, безумовно, допомогла учасникам змагань.

Хоча в змаганнях і перемогли команди «Морських котиків», але треба сказати, що «Киборги» були гідними супротивниками і вразили вболівальників своєю спритністю та завзятістю.

Кожен учасник змагань отримав заохочувальну медаль та солодощі, а батьки – подяки від адміністрації закладу за активну участь у військово-патріотичному вихованню дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 186

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.