Лідер року

Формування активного молодого громадянина української держави стоїть в центрі уваги сучасної громади. Цьому сприяють щорічні ОБЛАСНІ КОНКУРСИ лідерів учнівського самоврядування «Лідер року» .

Школа – це модель майбутнього суспільства. І участь у шкільному самоврядуванні допомагає учням у самовихованні, самовираженні та побудові життєвих планів і перспектив. В цьому році учнівське самоврядування Очаківської школи №2 на обласному конкурсі представляла учениця 11 класу Константинова Анастасія і отримала ІІІ переможне місце серед 17 учасників зі всієї області. За два заочних конкурси «Сценарій цікавого збору органу учнівського самоврядування» та «Долю рідного краю пише кожен із нас» наш лідер отримала найвищі бали. Крім того в м. Миколаїв Анастасія гідно представила нашу школу на конкурсі електронного портфоліо лідера «Крок за кроком: від виборів – до стратегії дій», продемонструвала лідерські здібності у інтелектуальному марафоні «Ти – мені, я – тобі» та висловила свої думки у виступі «Фактор успіху». До підготовки та оформлення матеріалів долучилися заступник директора з НВР Фоміна Н.С. та практичний психолог школи Полова Т. В., а підтримували нашого лідера на конкурсі представники Учнівської ради школи Фоміна П. і Лясота В.

У своєму виступі учениця зазначила: «Символом успіху для мене є зірка, яка поєднує в собі мої життєві цінності та прагнення з лідерським якостями. Вона мені вказує на шлях, сповнений злетів, випробувань. Тому я вважаю, що кожна грань цієї зірки дасть мені можливість реалізувати себе і допоможе знайти своє місце у житті».

Кожен, розмірковуючи про майбутнє, в уяві вимальовує коло свого життя. В ньому втілює надії, прагнення. Як відомо, для здійснення мрій потрібно докласти чималих зусиль, особливо до розвитку своїх здібностей та якостей. І саме школа сприяє саморозвитку дітей, адже, люди, які навчилися в дитинстві спрямовувати свої зусилля на досягнення мети, здатні піднятися на вершину успіху. Саме це і є головним завданням нашого педагогічного колективу. І ми з впевненістю можемо сказати, що завдяки такій активній життєвій позиції сучасної молоді у нашої держави є перспектива стати могутньою та процвітаючою.

Заступник директора з ВР

Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2

імені П.П.Шмідта

Ковальчук Н.М.

/Files/images/lder_roku/Лідер року.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 398

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.