Тиждень права.

Під час проведення тижня права в Очаківській школі №2 проведено: загальношкільну лінійку «Права людини в Україні», поновлено матеріали на інформаційному стенді «Права і ми». Учні 9-10 класів відображали свої думки у творах - есе «Права людини через призму сучасності». Протягом тижня працювала «Скринька довіри». І всі бажаючі мали можливість поставити питання юристам, які кваліфіковано надали відповідь на основні питання. Крім того проблеми, які піднімали діти обговорюватимуться і на батьківських зборах.

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права в Очаківській ЗОШ № 2 імені П.П.Шмідта 8 грудня 2017 року відбувся правовий тренінг «Випускник. Громадянин. Знавець. Патріот». В ньому взяли участь учні 11 класів закладів освіти міста, вчителі та представники різних служб міста.

Тренінг складався з чотирьох блоків «Права та обов’язки учасника Зовнішнього Незалежного оцінювання», «Підводні камені вступу в ВНЗ України та закордону», «Ти отримав паспорт. Зміни в правовому статусі громадянина», «Військова служба. Актуальні питання». Учні працювали в трьох командах, вони вирішували тестові завдання, висловлювали власні думки, спілкувалися з представниками міських служб.

Метою тренінгу була перевірка та формування необхідних для випускників правових компетентностей.

/Files/images/tijden_prava_2017/1.JPG/Files/images/tijden_prava_2017/2.JPG/Files/images/tijden_prava_2017/3.JPG/Files/images/tijden_prava_2017/4.JPG/Files/images/tijden_prava_2017/5.JPG/Files/images/tijden_prava_2017/6.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 240

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.