Безпека життя.

Вміти цінувати життя, берегти своє здоров’я – це найголовніші питання для кожної людини. Дорожньо-транспортні пригоди, пожежі, нещасні випадки щорічно забирають життя десятків тисяч людей, і немала частина з них – діти. Основною причиною такого загрозливого становища є незнання чи нехтування елементарними правилами безпеки та недостатня інформованість як себе вести у разі виникнення надзвичайної ситуації. Отже, виховання здорового покоління зі сформованою культурою безпечної поведінки – головне завдання всього педагогічного колективу школи. Тому життєво необхідно озброїти дітей знаннями, вміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я.

Для того, щоб уникнути травмування і навчитися поводитися у надзвичайних ситуаціях в Очаківській школі №2 постійно проводяться профілактичні заходи з безпеки життєдіяльності учнів. Та саме листопад традиційно насичений різноманітними тематичними виховними годинами. В закладі для молодших школярів проведено вікторину «Якщо ти опинився в надзвичайній ситуації». Учні 4 -6 класів писали диктанти «Безпека життєдіяльності дітей». Старшокласники висловлювали свої думки у творах «Героїчна професія рятувальника». Учні з 5 по 11 клас відвідали відео лекторії «Як уникнути трагедії». Під час годин спілкування з інженером пожежно-рятувальних робіт 22-ДПРЧ Петровським Є.В. та з головним інспектором Очаківського МРС Андріяшем Є.О. учні 5-7 класів поповнили свої знання щодо дій під час виникнення пожежі та поводження з вибухонебезпечними предметами.

Вчителі у співпраці з батьківською громадськістю особливу увагу приділяють здоров’ю учнів і сподіваються, що ті знання, які мають діти вбережуть їх від біди. Як на уроках, так і в позаурочний час формують в них бажання вести здоровий спосіб життя і закликають учнів до того, щоб вони завжди пам’ятали, що найцінніше в світі – це здоров’я і життя людини./Files/images/bezpeka_jittya_2017/DSCN1023.JPGУчні 5 -7 класів під час годин спілкування з інженером пожежно-рятувальних робіт 22-ДПРЧ Петровським Є.В. та з головним інспектором Очаківського МРС Андріяшем Є.О. /Files/images/bezpeka_jittya_2017/DSCN1030.JPGУчні 5 -7 класів , під час перегляду відео лекторії «Як уникнути трагедії»

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.