День захисника України!

Очаківська ЗОШ №2 повідомляє, що з 09.10.17. по 13.10.17р. в закладі проходив тиждень військово – патріотичного виховання, в рамках якого проведено заходи щодо вшанування мужності, бойового подвигу та героїзму українських воїнів.

У школі було оформлено фотогалерею «Україна в моєму серці», в якій розміщено світлини учнів з їх родинами.

Опрацьовано загальношкільний проект « Відважним українським воїнам, нащадкам славних козаків», у роботі якого приймали участь всі класи. Учні підготували фото-листівки з побажаннями та словами подяки воїнам - захисникам.

Проведено загальношкільну лінійку про самовідданість людей, які присвятили своє життя служінню українському народу.

Відбулася презентація авторських віршів учасників обласного конкурсу поетичної творчості «Збережемо мир»: Лясоти В., Бережевської К., Віняр О. та Власова Єгора.

Пройшло військово – спортивне свято «Нащадки козацької слави», на яке завітали військовослужбовці з в/ч А – 1594. Свою витримку, силу і вміння показали хлопці 8 –х та 9 класів, які змагалися під керівництвом вчителя фізичної культури Бичкова О.О. Святкового настрою додали номери художньої самодіяльності. Наприкінці спортивних змагань військовослужбовці нагородили команди грамотами та сухими пайками і отримали від кожного класу в подарунок дев’ятнадцять святкових листівок.

/Files/images/den_zah_ukrani_2017/DSCN0654.JPGСвято «Нащадки козацької слави»/Files/images/den_zah_ukrani_2017/DSCN0662.JPG«Нащадки козацької слави» /Files/images/den_zah_ukrani_2017/DSCN0700.JPGСвою витримку, силу і вміння показали хлопці 8 –х та 9 класів.

Кiлькiсть переглядiв: 94

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.