Тиждень української писемності.

Уже традиційно у перші тижні листопада в Очаківській ЗОШ №2 урочисто проходить Тиждень української мови, приурочений до Дня української писемності та мови, який всі українці світу відзначають 9 листопада.

Цього року програма предметного тижня була, як завжди, досить насиченою. Учні мали змогу поринути у багатющий світ краси і принад рідної української мови.

9 листопада о дванадцятій годині усі бажаючі школярі взяли участь у Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності.
В цей же день вчителем української мови Кобець Н.С. проведено інтелектуальний конкурс мовознавців серед учнів 5– 11класів «Від слова до слова – зложиться мова», на якому був присутній завідувач методичним кабінетом відділу освіти Тарабан В.А. У наполегливій боротьбі та захоплюючій атмосфері перемогу здобула команда «Лінгвісти».
У школі постійно працює творче об’єднання «Проба пера». Учні і вчителі закладу складають вірші на різні теми. В рамках тижня української мови теж було зібрано твори про рідну мову і рідний край .
Під час створення проектів, презентацій, стінгазет, проведення конкурсів, «Пізнавальних хвилинок» та інших заходів учнів завжди підтримують і допомагають вчителі. Люди, які навчають не тільки предмету, а й створюють всі умови, аби діти показали свої знання і вміння, змогли повірити в себе і спланувати подальшу роботу над самоосвітою. Дякуючи саме такій співпраці можна багато чого корисного зробити для себе, школи і суспільства.

Тож , до нових проектів, ідей, звершень!

/Files/images/tijden_ukr_pis_2017/DSCN0917.JPG«Від слова до слова – зложиться мова» /Files/images/tijden_ukr_pis_2017/DSCN0869.JPGПроведення інтелектуального конкурсу мовознавців серед учнів 5 – 11 класів. /Files/images/tijden_ukr_pis_2017/SAM_9218.JPGЩиро вдячні вчителям української мови - Кобець Н.С. , Козаченко Л.С. за чудове проведення усіх творчих заходів!

Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.