Спорт – це сила, що дає всім людям крила!

/Files/images/sport_050517/DSC09368.JPG /Files/images/sport_050517/DSC09369.JPG/Files/images/sport_050517/DSC09372.JPG/Files/images/sport_050517/DSC09375.JPG/Files/images/sport_050517/DSC09444.JPG/Files/images/sport_050517/DSC09450.JPG/Files/images/sport_050517/DSCN5187.JPG/Files/images/sport_050517/DSCN5200.JPG/Files/images/sport_050517/IMG_20170505_130527.jpg

Спорт – це сила, що дає всім людям крила!

Під цим гаслом у ЗОШ №2 5 травня 2017 року було проведено спортивне свято. У ньому взяли участь усі учні закладу. На шкільній площі зібралася велика шкільна родина, гості, військовослужбовці.

Розпочалося свято спортивним парадом. Колону очолив прапороносець, який з гордістю ніс прапор Олімпійських ігор. За ним першими йшли учні-переможці змагань у відповідній формі з медалями на грудях, отриманих у серйозній боротьбі на міських, обласних та навіть міжнародних змаганнях. Наступними крокували команди з 1 по 11 клас. Кожен капітан демонстрував емблему команди, а назва відображала спортивний настрій кожного гравця: «Сокіл», «Переможці», «Патріот» тощо. Учасниками змагань стали найкращі спортсмени з кожного класу, які готові були показати свою спритність, кмітливість, наполегливість і витривалість. Під мелодію спортивного маршу та оплески вболівальників команди вишикувались на подвір’ї школи і чекали початку змагань.

Як завжди початок свята був непередбачувано оригінальним: урочисто і величаво капітани вигукували назви команд, а за ними гравці промовляли девізи. Продовжили знайомство зі спортивною громадою школи учні 2-А класу. Молодші школярі розповідали історією Очаківщини, а потім у військових формах крокували перед спортсменами, демонструючи свою вправність та умілість.

Привітали юних спортсменів голова Очаківської міської ради Бичков Сергій Миколайович та його заступник Васьков Олексій Віталійович і передали закладу сертифікат на користування спортивним майданчиком сучасного типу.

Учні школи подякували гостям і вручили подарунки, виготовлені власними руками - картини, зроблені у форматі 3-Д, на яких зображена рідна школа, всім, хто допомагав у підготовці заходу та облаштуванні майданчика.

З теплими словами діти зверталися до присутніх, до тих, хто не байдужий до розвитку нашого закладу: голови Очаківської міської ради Бичкова С.М., заступника Очаківського міського голови Васькова О.В., депутата обласної ради Гемаєва Х.З., командира Харченка В.Ю., військовослужбовців в/ч А-2637, командира в/ч А-1594 Шевченка Е.Г., його заступника Савенка В.В. та військовослужбовців даної частини, працівників відділу освіти Очаківської міської ради та його керівника Голян Л.А. і заступника Белібової Г.О., керівника товариства «Порт Очаків» Сапеги В.В., керівника автодору Боброва Р.О., керівника Очаківського хлібозаводу Козловського А.В.

Година захоплюючої, емоційної боротьби принесла задоволення і учасникам змагань, і їх вболівальникам. На спортивному майданчику панувала приємна, дружна атмосфера. Учні 1 – 4 класів змагались у грі «Веселі старти», де показали свою спритність і вправність виконувати спортивні завдання. Для команд 5- 6 класів необхідно було виконати вправи, щоб продемонструвати силу і винахідливість. Спортсмени 7 – 8 класів боролися за звання найвміліших і найшвидших десантників, їх естафетна гра «Десантники» зібрала багато вболівальників серед гостей. Старшокласники, звичайно ж, показали військову вмілість, витривалість у змаганнях «Спецназ».

Перед оголошенням результатів учні 5-А та 8 класів показали свої творчі здібності. Команди усіх класів отримали нагороди: переможці – почесні грамоти, учасники змагань – заохочувальні нагороди – солодкі подарунки, але найголовніша нагорода – хороший настрій.

Яскравим і пам’ятним було завершення свята. Учителі й учні школи виконували пісню «Ти – патріот України», яка стала гімном свята. А кульмінацією заходу став салют із синіх і жовтих повітряних кульок, які випустили діти.

Пісні, оплески, прапорці, кольорові кульки – це величаве завершення вразило всіх, але ще приємнішим було частування гостей стравами військово-польової кухні.

Кожен наступний момент свята вражав і захоплював, не було байдужих і ображених. Нам приємно, що на заході учні продемонстрували свій спортивний запал, вправність і спритність, взаємодопомогу і дружбу. Можна багато говорити про виховання патріотизму, а ось на таких заходах, коли поряд з дітьми військові, які є прикладом сміливості і мужності, витривалості і наполегливості, самовідданої любові до рідної землі, кожна дитина проймається цим і безповоротно стає справжнім Патріотом, завжди готовим захищати кордони своєї держави.

Ми впевнені, що в нас росте гідне покоління, яким будуть пишатись вчителі, батьки, наше місто і вся Україна!

Кiлькiсть переглядiв: 370

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.