З Україною в серці 2017

/Files/images/z_ukranoyu_v_serts_2017/DSC09094.JPG /Files/images/z_ukranoyu_v_serts_2017/DSC09124.JPG/Files/images/z_ukranoyu_v_serts_2017/DSC09142.JPG/Files/images/z_ukranoyu_v_serts_2017/IMG_0645.JPG/Files/images/z_ukranoyu_v_serts_2017/IMG_0662.JPG/Files/images/z_ukranoyu_v_serts_2017/IMG_0671.JPG/Files/images/z_ukranoyu_v_serts_2017/IMG_0694.JPG/Files/images/z_ukranoyu_v_serts_2017/IMG_0733.JPG/Files/images/z_ukranoyu_v_serts_2017/IMG_0777.JPG/Files/images/z_ukranoyu_v_serts_2017/IMG_0793.JPG

«З Україною в серці!» - під такою назвою 24 лютого 2017 року пройшов творчий вернісаж в Очаківській загальноосвітній школі №2. Кожен рік вчителі разом з учнями та батьками проводять заходи міського рівня, присвячені воїнам – захисникам.

На початку свята привітали гостей директор школи Яровенко О.О. та міський голова Бичков С.М. Також на святі були присутні заступник міського голови Білов Г.О., заступник міського голови та депутат Очаківської міської ради Васьков О.В., начальник відділу освіти Очаківської міської ради Голян Л.А. і депутати Очаківської міської ради.

З усіх військових частин міста було запрошено військовослужбовців, яким адресувалися слова подяки, добрі побажання та творчі подарунки.

Під керівництвом режисера – постановника свята Полової Т.В. діти демонстрували свої творчі здібності. Щирі слова дітей, їх дзвінкий спів та запальні танці подарували гостям натхнення і віру в щасливе майбутнє. З дитячих уст лунали найважливіші слова про єдність всіх українців, про мир в нашій державі, доля якої залежить від кожного з нас. Українська пісня, яку виконали співучі таланти школи під керівництвом Ковальчук Н.М. не залишила байдужими присутніх в залі.

З вдячністю в серці зверталися до наших воїнів - захисників ведучі концертної програми: вчитель української мови та літератури Кобець Н.С., вчитель англійської мови Янушевська О.І. і вчитель початкових класів Калюжна Т.М. Кожне їх слово було пронизане гордістю за всіх воїнів, які стали на захист нашої рідної землі.

Після концерту військовослужбовці отримали від шкільної родини печиво у вигляді символів кожного класу, випечене турботливими руками мам учнів закладу. Військові з вдячністю прийняли кулінарні подарунки, які були в яскравих саморобних кошиках, створених вчителем трудового навчання Березницькою М. В. та учнями. Для емоційного сприйняття виступу дітей мало своє позитивне значення і оформлення святкової зали, яким займалися вчитель трудового навчання Дрозд Л.П., разом з класними керівниками Лозовською С.М., Ворошиловою О.М. та батьками учнів цих класів.

Протягом всього заходу у школі панувала атмосфера душевного тепла та людської доброти, що дуже необхідно для кожного з нас сьогодні.

Ми переконані в тому, що саме такі заходи допомагають дітям та й усім дорослим усвідомити і зрозуміти, що кожен повинен зробити хоча б крапельку доброї справи, а разом – це вже буде океан наших добрих вчинків.

Чудове свято продовжилося благодійним ярмарком під назвою «Відкриті серця», на якому батьки та учні пропонували всім гостям придбати кулінарні шедеври. До заходу долучилися і працівники товариства Червоного Хреста, з якими школа тісно співпрацює вже одинадцять років

Доброта, милосердя, толерантність – це слова, які в нашій школі завжди підтверджуються доброчинними справами. Завдяки роботі всього шкільного колективу та підтримці батьків, учні своєю працею заробили кошти, які будуть спрямовані на підтримку дітей, що цього потребують.

Шкільний колектив запрошує всіх небайдужих очаківців долучитися до благородної справи – підтримки Литвинової Ірини, учениці 4 класу НВК «Сонечко», яка потребує коштовної операції.

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.